«

»

Nenad Koljaja i bivši članovi Živog Zida prešli u Gospodarsku stranku

nenad_koljaja_predsjednica

Želimo transparentan odnos u unutarstranačkom radu na dobrobit svih državljana Republike Hrvatske !

Nenad Koljaja iz Zagreba, Hrvatski branitelj, poduzetnik, bivši aktivist Živog Zida, aktivist i Predstavnik grupe oštećenika prevarenih od Raiffeisen zadruga, je sa skupinom bivših članova Živog Zida prešao u Gospodarsku stranku.

Predsjedništvo Gospodarske stranke na svojoj 5. sjednici 3. saziva Predsjedništva Gospodarske stranke, održanoj 30. svibnja 2015. godine u Zagrebu imenovalo je gosp. Nenada Koljaju potpredsjednikom Stranke za Regiju Zagreb.

Pristupanjem gosp. Nenada Koljaje i ostalih bivših članova Živog Zida u Gospodarsku stranku pokaz je svima onima kojima politika služi samo za privatan interes, da je konačno došlo vrijeme za transparentan odnos u unutarstranačkom radu na dobrobit svih državljana Republike Hrvatske, u čemu Gospodarska stranka po svojem Statutu, programu i svim ostalim pravila i načelima Stranke prednjači u političkom životu Republike Hrvatske, a i šire;  koja iz dana u dan sve više jača i čiji su dužnosnici, članovi i njihove vizije i ideje budućnost Republike Hrvatske. 

Gospodarska Stranka je politička Stranka svih državljana Republike Hrvatske u zemlji i u inozemstvu, bez obzira na bilo koju vrstu pripadnosti, koji prihvaćaju boljitak života na osnovama rada, unaprjeđenje gospodarstva; njen Statut, Program, politiku Stranke i odluke većine svih tijela Stranke. 

Brine se za očuvanje samostalne, slobodne i nedjeljive Republike Hrvatske, istinsku demokraciju u pravnoj državi s nesebičnom brigom za ljudsko dostojanstvo, vodeći brigu o sreći i blagostanju svakog čovjeka, bez obzira na njegovu socijalnu, društvenu, nacionalnu, vjersku i svaku drugu različitu pripadnost.

O NAMA OVISI BUDUĆNOST HRVATSKE !

 

GOSPODARSKA STRANKA

Odnosi s javnošću Stranke

Sladjana Petrušić, Glasnogovornica Stranke