«

»

Nazif Memedi u Gospodarskoj stranci

nazif_misice

Bivši saborski zastupnik Nazif Memedi pristupio Gospodarskoj stranci !

Predsjedništvo Gospodarske stranke na svojoj 5. sjednici 3. saziva Predsjedništva Gospodarske stranke, održanoj 30. svibnja 2015. godine u Zagrebu imenovalo je gosp. Nazifa Memedija potpredsjednikom Stranke za zaštitu posebnopravnih populacija.

Nazif Memedi koji je bio nezavisni saborski zastupnik austrijske, bugarske, njemačke, poljske, romske, rumunjske, rusinske, ruske, ukrajinske, turske, vlaške i židovske nacionalne manjine u 5. i 6. sazivu hrvatskoga Sabora, nikada nije bio pripadnik niti jedne političke stranke; a odluku da pristupi Gospodarskoj stranci je donio na osnovu njezinog Statuta, programa i svih ostalih pravila i načela Stranke, koja iz dana u dan sve više jača i čiji su dužnosnici, članovi i njihove vizije i ideje budućnost Republike Hrvatske.

Pristupanjem gosp. Nazifa Memedija i ostalih pripadnika nacionalnih manjina Republike Hrvatske u Gospodarsku stranku zatvara se prostor za bilo koje vrste podjela u budućnosti u Republici Hrvatskoj i obilježavanja ljudi na njihovu: Socijalnu, društvenu, nacionalnu, vjersku i svaku drugu različitu pripadnost, kojoj po rođenju ili osobnom izborom pripadaju !

Gospodarska Stranka je politička Stranka svih državljana Republike Hrvatske u zemlji i u inozemstvu, bez obzira na bilo koju vrstu pripadnosti, koji prihvaćaju boljitak života na osnovama rada, unaprjeđenje gospodarstva; njen Statut, Program, politiku Stranke i odluke većine svih tijela Stranke. 

Brine se za očuvanje samostalne, slobodne i nedjeljive Republike Hrvatske, istinsku demokraciju u pravnoj državi s nesebičnom brigom za ljudsko dostojanstvo, vodeći brigu o sreći i blagostanju svakog čovjeka, bez obzira na njegovu socijalnu, društvenu, nacionalnu, vjersku i svaku drugu različitu pripadnost.

O NAMA OVISI BUDUĆNOST HRVATSKE !

 

GOSPODARSKA STRANKA

Odnosi s javnošću Stranke

Sladjana Petrušić, Glasnogovornica Stranke