«

»

Predsjednik Gospodarske stranke na gospodarskoj konferenciji Hrvatska i EU

hrv_eu02032015_1

Predsjednik Gospodarske stranke Stjepan Gnječ sa suradnicima, je nazočio gospodarskoj konferenciji “Hrvatska i EU, razvojna politika 2015. – 2020., koja se je održala 02. ožujka 2015. u Zagrebu, hotel Westin, u organizaciji Europske komisije, Zaklade hrvatskog državnog zavjeta i Konrad Adenauer Stiftung.

Gospodarska konferencija: Zaustavljanje egzodusa, bolji život za građane i obnova partnerstva s Njemačkom!

„Hrvatska i EU – Razvojna politika 2015. – 2020.“ – naziv je velike međunarodne konferencije koja se danas održava u Kristalnoj dvorani zagrebačkog Hotela Westin. Na ovome uistinu velikom i značajnom događaju okupilo se više od 900 sudionika i uzvanika. Stručnjaci, stranački i izvanstranački, domaći i inozemni (Njemačka, Slovačka, Izrael), sveučilišni profesori, poduzetnici i obrtnici, ekonomski analitičari, političari, menadžeri i mnogi drugi uglednici sudjeluju na današnjoj gospodarskoj konferenciji.

ZHDZ, KAS & Europska komisija

Uime organizatora velebnog skupa riječi dobrodošlice brojnim su sudionicima uputili ravnatelj Zaklade hrvatskog državnog zavjeta Srećko Prusina, voditelj Ureda Zaklade Konrad Adenauer (bliske njemačkom CDU-u) u Hrvatskoj dr. sc. Michael Lange i voditelj Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj Branko Baričević.

Ugledni međunarodni gosti

Na konferenciji sudjeluju mnoge međunarodno priznate osobe među kojima i predsjednik IFO instituta – s kojim HDZ zajedno radi na cjelovitom Programu gospodarskog oporavka i zapošljavanja -prof. dr. Hans-Werner Sinn, predsjednik Wilfried Martens Centra za europske studije i bivši predsjednik Vlade Slovačke Republike Mikuláš Dzurinda, zastupnik i član Odbora za gospodarstvo i energetiku u njemačkom Bundestagu Klaus-Peter Willsch…

Više na linku : http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/video-gospodarska-konferencija-1-zaustavljanje-egzodusa-bolji-zivot-za-gradane-i